söndag 18 april 2010

Hej

I torsdags så kom vårt första packet från Pysselpassion. Jag och nilla började göra kort med en gång, alltid lika roligt när man får så fina varor att jobba med. Tack Jeanette

Så vi tänkte visa upp korten här under.lördag 17 april 2010

Magnolia


Hej allihopa!

Då var det lördag och mulet ute , lite brandrök har hindrat oss från att öppna och vädra här i Helsingborg idag , men det blir nog snart bättre .Ett nytt kort har tagit form och det är Magnolia stämpel ,papperna är från papirloft (tror jag att dom hette) lite blåa och bruna rosor, bling mm. Motivet är målat med polychromus pennor och förtunning.

Ha en fortsatt trevlig helg!

söndag 11 april 2010

Magnolia


Hej allihopa!

Då vad det söndag (igen) och solen tittar fram ibland mellan molnen.Har suttit och scrappat ihop ett kort i helgen ,iden med blommorna fick jag när jag var inne på bloggen hos Stämpelgården och där var ett kort som hade varit med i en tävling super fint kort så jag tänkte att det måste jag prova och här kommer resultatet!

Ha det bra !

måndag 5 april 2010

Magnolia


Hej allihopa!

Nu har Påsken farit i väg med lite god mat och påskägg , skolan börjar i morgon och allt är som det ska igen ( förutom förkylningen ).Har gjort klart ett kort som har legat ett tag det är Magnolia med Maja Designs nya papper lite metall rosor, kakservett och ros med tyll.Ha det bra så hörs vi snart!