fredag 26 mars 2010

Magnolia tidning


Hej!

Då va det daxs för Magnolia ink nr 3 tidningen , jag tror i början av April går den att köpa , och det ska jag göra jag är så nyfiken men så är det när man älskar dessa stämplar.

Så håll utkik!

onsdag 24 mars 2010

DT Pysselpassion


Hej!

Tänkte berätta en super rolig sak ,vi har blivit DT till Pysselpassion . Pysselpassion erbjuder ett noggrant utplockat sortiment beståend av en egen stämpelkollektion de populära stämplarna Agnes & Melvin är bara underbara . Vi ser fram emot vårt första DT paket med glädje . Ha det bra så länge!

tisdag 23 mars 2010

scrapbookingmässa


Glöm inte att det är scrapbookingmässa på söndag i Helsingborg. Det kommer att vara på sundspärlan den 28/3 kl. 10-17

onsdag 10 mars 2010
Hej allihopa!
Det har varit lite dåligt med inlägg här på bloggen men så är det när en är opererad och jag med förkylning.Min son var på kalas förra helgen hos sin bäste kompis så jag fick göra en kul liten ask till han .
Har använt mig av:
Qk rev fotboll som lock+båtten
Vit,svart och brun cardstock
Fotbolls band
Qk alfabet

Ha det så bra så ses vi

torsdag 4 mars 2010

måndag 1 mars 2010

Bröllopsgåva

Då var det den 1 mars fast det kan man ju inte tror när man tittar ut. Här i Helsingborg regnar det och snöar samtidigt och det blåser en hel del känns som riktigt höst väder. Om man är ledig så är det en perfekt pysseldag.

Här kommer ett kort och en presetförpackning till flaska som man kan ge bort till ett bröllop. Detta är gjort till Reprints blogg.